Een perfecte combinatie voor rust van buiten én binnen. In de omgeving van Coulonges zijn vele visplekken waar u zittend op de kant of lopend door het water uw hengel uit kunt gooien.
Visvergunning
Een vergunning voor het viswater wordt per dag of per week gegeven. Deze kan worden gehaald bij de sigarenboer. Maar gemakkelijker en op een hele fijne visplek in de buurt:
- kiest u zelf een plekje
- gaat daar zitten
- en de eigenaar komt bij u langs.

U betaalt hem een klein bedrag en u heeft verder geen zorgen. Héél eenvoudig.
 
Dineren
En na alle visactiviteiten kunt u genieten van de late middagzon op het terras, een aperitiefje en een heerlijk diner in La Chaumière.

Reserveren
Slapen, ontbijt, lunchpakket en diner voor € 65,- p.p.p.n.De omgeving
Coulonges ligt nog net in het gebied van de Vienne. Een prachtig en zeer veelzijdig gebied met uitgestrekte velden, vele meertjes en prachtige kastelen. Maar het ligt ook op de grens van de Haute-Vienne, het Natuurgebied de Brenne. Op deze manier kunt u gebruik maken van al het moois van deze drie gebieden.

Markt in Les Herolles - Coulonges
De oudste markt van Europa en héél groot, vindt elke 29ste van de maand plaats in Les Hérolles - Coulonges. Dat is circa vijf kilometer van La Chaumière. Tijdens deze marktdag is Les Hérolles het middelpunt van de Vienne, de Haute Vienne, de Indre en het Limousin gebied.

U vindt de meest uiteenlopende spullen op de markt. Natuurlijk ook van alles om uw vismaterieel aan te vullen en uit te breiden.

Meer over de markt van Les Hérolles - Coulonges (pop-up en Frans).

Vissen in Frankrijk

Prijzen Foto's Home
Visvakantie in Frankrijk

Meer informatie en/of reserveren

— La Chaumiere in Coulonges is onderdeel van Kookuurtje en Gitta Ducaneaux

Genieten!
T  0033 5 49 48 83 31
M 0033 6 45 00 30 64
info@lachaumiere.nl
Home