La Chaumière is een fijne plek op het prachtige rustige platteland van Frankrijk. Onthaasten, ontstressen en volop genieten zijn de sleutelwoorden van La Chaumière

Net als:

genieten van de zon

rustig slapen


Het pand
La Chaumière staat naast de kerk in het kleine en mooie dorpje Coulonges.
Aan de voorkant zit u aan het dorpsplein en achter op het terras kijkt u uit over de bossen en hoort u de vogeltjes vrolijk kwetteren.

Op de benedenverdieping is het restaurant. De kamers zitten op de eerste etage en op de bovenste etage hebben we een grote gite.

Over La Chaumiere

Onze keuken en onze bediening staan nu al als goed bekend. Onze gasten komen zowel vanuit de nabijgelegen dorpen/stadjes als uit de verderweg gelegen dorpen.

Fransen, Nederlanders, Engelsen, Belgen en een enkele Duitser behoren tot onze vaste gasten.
De omgeving
De gemeente Coulonges bestaat tegenwoordig uit meerdere dorpjes. Waaronder Les Herolles, het dorp waar sinds eeuwen al een grote markt wordt gehouden.

De oppervlakte van Coulonges is groot, het aantal inwoners echter klein. Dat was vroeger anders zoals u hierboven kunt zien.
De foto´s heb ik geleend van notrefamilie.com, waarvoor dank.

Dit is een weergave van het pand zoals het toen was. Links zat een slijterij, daarnaast een posterij en rechts een winkeltje waar je alles kon kopen voor het vissen. En in het midden een barretje en achter een danszaal.

— La Chaumiere in Coulonges is onderdeel van Kookuurtje en Gitta Ducaneaux

Genieten!
T  0033 5 49 48 83 31
M 0033 6 45 00 30 64
info@lachaumiere.nl
Home

La Chaumière - Coulonges